HHaber

Acun Ilıcalı Survivor yarışmacısı Batuhan’a bakın ne yaptı..

Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya’nın annesi arasında yaşanan gerginlik had safhalara çıktı! Survivor All Star 2022 yarışmasında azimle ve büyük umutlarla mücadelesine devam eden Batuhan Karacaya, yarı finalde 3. olarak yarışmaya veda etmişti. Bu netice sonrasında oğlunun 3. olmasına çok kızan Gülhayat Karacaya, Twitter hesabı üzerinden şöyle dedi: “Hakkımız yendi! Oğlum 10 gündür hak dediği için bizim hakkımız yendi!” Bunun üzerine Survivor Ekstra programında konuşan Acun Ilıcalı; “Herkes haddini bilecek. Kimse bizim namusumuza dil uzatamaz. Eğer uzatırsa cezasını da çekmek zorunda kalır. Bunun bir yaptırımı olacaktır!” şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu sözlerden sonra Gülhayat Karacakaya ve Acun Ilıcalı arasındaki gerginliğin daha da kızıştığı görülürken milyonlarca magazin sever, tartışmanın nasıl gelişmelere sahne olacağını dört gözle beklemeye başladı. Acun Medya Batuhan Karacakaya’nın yarışmadan kazandığı arabayı geri mi aldı?
Şimdilerde Acun Medya ve Karacakaya ailesi arasında yaşanan gerilim zirve noktalarda son sürat devam edeceğe benziyor. Magazin dünyası olacakları merakla beklerken, bir gelişmeyle daha sarsıldı. Sosyal medyada ortaya atılan haberlere göre Batuhan Karacakaya’nın Nisa Bölükbaşı ile finale kaldığı oyundan kazandığı 2 milyon lira değerindeki araç; Acun Medya tarafından geri alındı. Bu durumun nedeni olarak da, Survivor Batuhan’ın program hakkında iftiralar attığı ve Acun Ilıcalı hakkında iyi olmayan yorumlarda bulunduğu iddiaaları gösterildi. Şimdilerde milyonlarca kişi, iki taraftan da gelecek net haberleri merakla beklemeye başladı.

Bu Survivor’da neler oluyor? Magazin dünyası son zamanlarda yarışmacılardan gelen itiraflara sıkça yer vermekte. TV8’in en çok izlenen yayınlarından biri olan Survivor yarışmasına katılan ünlülerin yaptıkları itiraflar duyanlara pes dedirtti. Okuyunca siz de çok şaşıracaksınız! En son, Seda Ocak’tan gelen Survivor itirafı gündem olmuştu. Şimdi de Batuhan Karacakaya’nın annesinin söylemleri ve Acın Ilıcalı’nın açıklamaları neticesinde neler olacağı merakla bekleniyor…