HHaber

Düğünlerinin üzerinden 10 ay geçmişti ki, kocasının kadın bir dolandırıcı olduğunu keşfetti!

İkili bir dini nikah ile evlendi ve bir süreliğine N.A.’nın ailesinin evinde kalmaya başladı. Damat gerekli belgeleri bir türlü sunamadığı için resmi nikah kıyılamıyordu. A.A.’nın aile üyeleri ve arkadaşları, kendisine dair anlattıklarını her zaman doğrulamışlardı. Fakat, kendisi evraklarını bir türlü sağlayamadıkça ve bir de N.A.’nın ailesinden sık sık para istemeye devam ettikçe aile durumdan şüphe duymaya başladı. Sürekli sorular sorar olmuşlardı.
POLİSİN SORGUSUNDA ORTAYA ÇIKTI
Bu durumdan rahatsız olan A.A. eşini alıp Güney Sumatra’daki Lahat’a gitti. Oradayken, birkaç ay boyunca N.A.’yı eve kapattı ve başkalarıyla iletişime girmesini de yasakladı. Mali durumlarını da kendisinin kontrol edeceğini söyledi. Belirli bir zaman geçtikten sonra N.A.’nın annesi endişelenip Jambi polisini aradı ve böylece tüm gerçek ortaya çıktı.
Polis sorgusunda A.A.’nın, gerçek adının baş harfleri E.Y. olan bir kadın olduğu ortaya çıkarıldı. N.A.’nın ailesi 10 aylık evlilik süresince dolandırılmış oldukları meblağın, 300 milyon IDR yani 16.537 sterlin olduğunu dile getirdiler.
HERKES KARI KOCA ARASINDAKİ DURUMU MERAK ETTİ
Dolandırıcının Endonezya’daki mahkemede yargılanması sonrasında hikayesini sosyal medyada paylaşan N.A., eşler arası birliktelikle ilgili sorulara, eşinin her zaman ışıkları kapattığını ve beraberlik olmadan evvel de kendisinin gözlerini bağladığını söyleyerek duruma açıklık getirdi. İfadesinde, eşinin onu memnun etmek için ellerini ve bazı metaryalleri kullandığını söylediğini de sözlerine ekledi.
HAYATINA SON VERMEYE KALKMIŞ
N.A., E.Y’.nin yüzme bilmediğini söylemesine rağmen onu göle atlaması hususunda zorladığını ve hayatına son vermeye çalıştığını da iddia etti. Dava halen devam ediyor. E.Y. kendisine yöneltilen birçok suçtan ötürü 10 yıl ile yargılanabilecek…