HHaber

Müge Anlı’dan canlı yayında açıklama: “Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim”

İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu…
Başarılarıyla yıllardır adından söz ettiren usta programcı Müge Anlı, bugün kü canlı yayın esnasında özel hayatıyla ilgili bir müjde verdi. Bir süredir İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birlikte olduğunu izleyicileriyle paylaşan Anlı, yakında nikah masasına oturacağını da söyledi.
“YENİ SEZONDA EVLİ BİR KADIN OLARAK KARŞINIZDA OLACAĞIM”
Kendi programı esnasında evlilik kararını duyuran Müge Anlı; “Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben bunları önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim ve sizinle paylaşıyorum. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınız adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Bu kararıma saygı duyarak mutluluğum için dua edeceğinize de eminim. Darısı evlenmek isteyen tüm bekarların başına olsun. İnşallah önümüzdeki sezon karşınıza evli bir kadın olarak çıkmayı umut ediyorum. Çok kısa bir süre içinde karar verdim ama bu süreçte dedikodusunu yapmayan dostlarıma da çok teşekkür ederim. Bu kararı kendim bizzat size açıklamak istedim” şeklinde konuştu.

OLUMSUZLUKLARDAN UZAK KALMASI İÇİN GERİ PLANDA TUTMAYI UYGUN BULDUM
İlişkisini neden gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği hususuna dair de konuşan Müge Anlı,bununla ilgili olarak sözlerine şöyle devam etti: “Bizler seçmesek de içinde bulunduğumuz ortamı iyisiyle ve kötüsüyle kaldırmaya müsait haldeyiz. Bizimle aynı hayatı seçmeyen ama bizimle yan yana duran kişilerin bu hayatın içinde yer alan olumsuzluklardan uzak kalması gerekli, onları buna maruz bırakmak çok doğru bir şey değil. Onları koruyup kollayarak kenarda tutmakla da mükellefiz. Bundan ötürü geri planda tuttum. Artık sizlere seneye akşam yemek yaptım ama dibi yandı diye anlatırım. Bunlar da yeni muhabbetlerimiz.”