HHaber

Hakan Ural’ın annesi de bir Yeşilçam yıldızıymış…

Yeşilçam yıldızı Ceyhan Cem’in oğlu olan Hakan Ural, babası Selçuk Ural tarafınfdan 16 yaşına kadar kabul edilmemiştir. Bu sebeple de babası ile arası hiç bir zaman iyi olmayan Hakan Ural annesinin defnedilmesi sırasında dahi gelmeyen Selçuk Ural’a sitem etmişti. İşte ilk defa duyanların çok şaşırdığı Hakan Ural’ın annesi Ceyhan Cem ve Hakan Ural’ın hayatına dair bilinmeyenler…
HAKAN URAL’I YILLARCA KABUL ETMEDİ: Hakan Ural, Ceyhan Cem ve Selçuk Ural’ın oğludur. Hakan Ural 16 yaşına basana kadar babası Selçuk Ural tarafından kabul edilmemiştir. Çünkü Selçuk Ural ve Ceyhan Cem, uzun süre birlikte olmuş ancak resmi olarak evlenmemişlerdir. Ceyhan Cem’in iddiasına göre Selçuk Ural kendisinden bir çocuğu olmasını ve evlenmek istediğini söylemiş fakat, o sıralarda Ural’ın modacı Canan Yaka ile evliliğe giden bir ilişkisi de olmuştur.
Selçuk Ural’ın Canan Yaka ile olan evliliğinden Aslı isminde bir kızları dünyaya gelir. Ceyhan Cem’in ısrarlarına rağmen Selçuk Ural oğlu Hakan’ı bir türlü kabul etmez. Gel zaman git zaman, baskılar karşısında gardını indiren Selçuk Ural, kızı Aslı’nın da dünyaya gelmesiyle beraber o dönem 17 yaşına giren Hakan Ural’ı nihayet evladı olarak kabul etmiştir.
DEFNEDİLİRKEN BİLE GELMEMİŞTİ
İki isim arasındaki kırılma noktası da Hakan Ural’ın biricik annesi Ceyhan Cem’in hayatını kaybetmesiyle başlar. 2016 yılında annesini kaybeden Hakan Ural, o dönem verdiği röportajda “Anneniz kabre konulurken babanız katılmadı. Aranızda bir kırgınlık var mı?” sorusunu şu sözlerle yanıtlamıştı: “Olmaz mı, var tabii ki. Bunlar özel şeyler ama benim herkesin sorusuna saygım var. Gelmesini isterdim ama katılmadı. Kırgınım ama bu konuyu konuşmak istemiyorum. Çok hüzünlüyüm. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Annem nur içinde yatsın.”
HAYATTAYKEN ONU İHMAL ETTİM
Hakan Ural paylaşımında anne özlemini de şu sözlerle dile getirdi: “Bende çocukmuşum… Annemde varmış… Özlüyorum tabii, Hayattayken ihmal ettim, muhakkak istemeyerek üzdüm kırdım. Allah affetsin en çok, bi uğra göreyim derdi her anne gibi. Bizde dünyevi mazeretlerle bugün yarın derdik. Maalesef bugün istesek de yok… Tüm sevdikleri rahmete kavuşmuşların mekanı cennet olsun.”