HHaber

Canlı yayında itiraf geldi

Amasya Alasur köyü sakinlerince, Yeşilırmak kıyısından gelen ateşleme sesleri duyulunca, durum jandarmaya bildirildi.
Merkeze bağlı Aksalur köyünde gece geç saatlerde meydana gelen olayda, köye yaklaşık 500 metre uzaklıkta Yeşilırmak’ın kıyısından gelen sesleri duyan köylüler durumu jandarmaya haber verdi.
Sesin geldiği alanda yapılan aramada yerde bir şahsın hareketsiz halde yattığı görüldü. Çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede bu kişinin başından yaralanmak suretiyle hayatını kaybettiği tespit edildi. Şahsın, 27 yaşındaki Muhammed Burhan olduğu belirlendi.
Yapılan inceleme sonrasında, hayatına kastedilen Burhan hakkında soruşturma başlatıldı.
Deniz Bey, yapılan test sonrası üzerinde barut izlerine rastlandığı için gözaltına alındı. Olay günü için verdiği ifadesinde Aysel Hanım’a salça götürdüğünü söylemiş olmasına rağmen, Aysel Hanım salça getirmediğini söylemişti. Bu nedenle Deniz Bey şüpheli olarak alınmıştı.
Ancak sonrasında Aysel Hanımın ifade değişikliği yapması ile Deniz Bey serbest bırakıldı.
Esra Hanım ve eşi Deniz Bey de bu olayın şüphelilerinin Muhammed Burhan’ın eşi Fatma ve sevgilisi Selami olabileceğini belirtiyor.
Müge Anlı, Muhammed Burhan’ın eşi ile itiraf konuşması yaptı. Canlı yayında gözyaşları içinde Müge Anlı ile baş başa konuşma arzusunu dile getiren Fatma Burhan şöyle dedi:
“Tutuklansın istiyorum.” Bununla, sevgilisi Selami Şen’i işaret etti!

Fatma Burhan, itirafında şu ifadeleri kullandı: “SELAMİ’NİN YARGILANMASINI İSTİYORUM”
“Ben eşim hayata veda ettikten iki gün sonra kendisine sordum. ‘Ben yapmadım’ dedi. Bundan iki gün önce ise oltalara bakmaya gittikleri için sordum. ‘Bunu sen mi işledin?’ dedim.
İki çocuk annesi olduğumu söyledim. ‘Yine ben yapmadım’ dedi. Ben kendisine de soruyorum. Eğer gerçekten yaptıysa sorgulansın. Ben yargılanmasını istiyorum.