HHaber

Bir çocuk daha evlat edinir ve olanlara inanamaz…

Hastane kapısına bir bebek daha bırakıldı. İnanılmaz bir şeydi. Bu bebeğe de acilen geçici bir aile bulunmalıydı. Evlat edindiği bebeğinin biraz büyümesini beklerken bu olayla karşılaşan Katie, hiç tereddüt etmedi ve bu bebeğin geçici velayetini de aldı. Böylece bu bebeğin bir annesi ve bir de kardeşi olmuştu. Fedakar kadın, bebeğin bilekliğine bakınca gördüklerine inanamadı. Bebeğin bilekliğinde yazan, ve biyolojik anneye ait olan isim, daha önce elat edindiği bebeğininkiyle aynıydı. Genç kadın hemen daha da derin bir araştırma yaparak, iki çocuğun da biyolojik ailelerinin kimler olduğunu buldu. İkisinin de annesi benzer özellikler taşımaktaydı.
Genç anne, bebeklerin birbirine benzemeyen çocuklar olduğunu görebiliyordu. Yine de içinde bir şüphe oluştu. İlk evlat edindiği bebeğinin ten rengi daha koyu ve saçları kıvırcıktı. Bu bebeğin ise ten rengi oldukça beyazdı ve saçları sarı renkteydi. Yine de durmadı ve araştırdı. Akabinde de bu yeni bırakılan bebeğin biyolojik annesini buldu. İşte o zaman gerçekle yüz yüze geldi. İki çocuğun annesi de aynı kişi idi.
Yapılan DNA testiyle annelerinin aynı babalarının ise farklı olduğu ortaya çıktı. Genç anne; “Ya çocuğu başkası sahiplenseydi? Bir kardeşleri olduğunu bilmeden büyüyeceklerdi. Olanlara hala inanamıyorum” dedi.
Katie, yeni bebeğini, resmi olarak aylar sonra evlat edinebildi.
Genç anne; “Onu evlat edindiğim gün çok tuhaf hissettim. O an bana onu Tanrı’nın gönderdiğine inandım. Başta evlat edinmeyi düşünmüyordum. Çünkü zaten bir bebek evlat edinmiştim ve onu tek başıma büyütmekte biraz zorlanıyordum. İkinci çocuk için biraz beklemeye karar vermiştim. Bir şekilde dilim beni ‘Evet’ demeye itti. İyi ki de demişim” dedi.
Şimdilerde ise 3. çocuğunu da evlat edindi ve üç çocuğa güzel bir yuva vererek, bu örnek davranışıyla çoğu kadına ilham oldu.