HHaber

Hangi ayda doğdun Doğduğun Ayın Kuşu Kişiliğin Hakkında Neler Söylüyor…

🦉 OCAK, Senin doğum kuşun “baykuş” Sen kendinden emin, güçlü ve kolay kolay sarsılmayan yapıya sahip bir insansın.İinsanlara karşı mesafeli davransan da aslında içinde sevgi ve ilgi isteyen bir insan var. Aynı zamanda özgüvenin çok yüksek ve kendi düşüncelerine de çok önem verirsin. İnandığın kuralların dışına asla çıkmaz, hedeflerine ulaşmak için her şeyi yaparsın. Seni diğer insanlardan ayıran en önemli özelliklerin ise sabırlı ve mantıklı bir insan olmandır.

💙 ŞUBAT Senin doğum kuşun “maviispinoz” Sen değişimi, macerayı ve yeniliği seven, arkadaş canlısı bir insansın. Tamamen eşitliğin ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünyanın özlemi içerisindesin. Senin için her şeyden önce ideallerin gelir. Aşk bile ikinci plandadır. Çok güçlü sezgilere sahipsin, fakat bazen duyguların sezgilerinin önüne geçebiliyor. Özgürlük senin asla vazgeçemeyeceğin bir şey ve hayatının bir nevi anlamıdır. Seni diğer insanlardan ayıran en önemli özelliğin ise bağımsızlığına çok düşkün olman.

🐦 MART-Senin doğum kuşun “Nar bülbülü” Sen, hareketli ve enerjik olmanla tanınan bir insansın. Merak ettiğin konularda oldukça yaratıcısın. Olaylar karşısındaki coşkunu asla gizleyemezsin. Sürekli yeni fikirler üzerinde düşünürsün. Kolay sıkılan bir yapıya sahipsin. Zekisin ve savaşçı bir ruha, idealist bir düşünce yapısına sahipsin.

💎 NİSAN Senin doğum kuşun “Çalıbülbülü” Sen doğan gereği nazik bir insansın. Ayrıca sabırlı, soğukkanlı ve çok insancıl bir yapın var. Sen mantığından çok duygularınla hareket eden bir insansın. Dayanıklılık ve sabır ise senin başarının temelini oluşturur. Değişime çok açık olduğun söylenemez. Bir karar alırken enlemesine boylamasına iyice düşünürsün, aldıktan sonra ise kimse seni durduramaz.

✨ MAYIS Senin doğum kuşun “Bülbül” Sen oldukça çekici, zeki ve becerikli bir insansın. Meraklı, öğrenmeyi seven yapın ile her zaman dikkatleri üzerine çekiyorsun. Kendine özgü davranışları olan, oldukça doğal bir insansın. Ruhun her zaman genç ve insanlar seninle vakit geçirmeye bayılıyorlar. Ayrıca gizemli olan yapın ile her zaman dikkatleri üzerine toplarsın. Seni diğer insanlardan ayıran en önemli özelliğin ise mükemmelliyetçi olman.

🕊 HAZİRAN Senin doğum kuşun “Güvercin” Sen dürüst ve açık sözlü bir insansın. Duyguların mantığından daima önce gelir ve oldukça koruyucu bir yapın vardır. Sen bağlanmayı seven, ailesine ve evine oldukça düşkün bir bireysin. Gülmeyi, eğlenmeyi çok seversin ve güçlü bir espri yeteneğine sahipsin. Bu özelliğin ile arkadaşların için vazgeçilmez birisin.

🦅 TEMMUZ Senin doğum kuşun “Kartal” Sen güçlü, canlı, asaletli bir insansın. Hayatta başaramayacağın şey yok denecek kadar azdır. Engel nedir bilmezsin, kendine her zaman güvenirsin ve kendi doğrularını kolay kolay terk etmezsin. Tutarlı ve sakin kişiliğin ile etrafındaki insanlar için vazgeçilmez bir insansın. Doğalsın ve asla yapmacık hareketler sergilemezsin. Sevdiklerine karşı her zaman sadık ve hoşgörülüsün ve karşı taraftan da aynı şeyleri beklersin… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…