HHaber

Müge Anlı’da ilginç olay! Bakın kime kaçtı

Olduğu iddia edilen Cemile Özdemir’in annesi ona karşı çok tepkiliydi.

TEK BAŞIMA YAŞIYORUM KİMSE UMURUMDA DEĞİL
Damadıyla kaçmadığını, kendi ayakları üzerinde durmak için ailesinden ayrıldığını söyleyen Cemile Özdemir, “Tek başıma yaşıyorum. Çocuklarımı da kocamı da merak etmiyorum. Herkes başının çaresine baksın. Zaten çocuklarıma bakıyorlarmış. Ben kimseyi istemiyorum” şeklinde kendini savundu.

Genç kadının sözleri üzerine dayanamayan annesi Azime Akkor, “Kızımı o adama bırakmayacağım. Alıp buradan götüreceğim” dedi.

DAMADI İLE AŞIRI YAKIN FOTOĞRAFLARINA CEVABI PES DEDİRTTİ

Ailesine bir daha geri dönmeyeceği hususunda kararlı olduğunu belirten Cemile Özdemir, hakkındaki iddiaları reddetti. Damadı ile uygunsuz yakınlaşmalarını gösteren fotoğraflarına yönelik sorulara ise “Damadımla çektirdiğim fotoğraflarda hiçbir şey yok” şeklinde cevap verdi.

MÜGE ANLI: “İMKANSIZ AŞKIN PEŞİNE DÜŞTÜNÜZ. GİTTİĞİNİZ YOL, YOL DEĞİL”

Umursamazlığı herkesçe yadırganan üç çocuk annesi kadının tavırlarına Müge Anlı da sessiz kalamadı. Anlı, “Siz imkansız bir aşkın peşine mi düştünüz? Siz, sizin öz kızınıza hamileliği esnasında bile zor kullanan damadınızla nasıl görüşürsünüz? Mesajlarınız da elimde… Bu duygudan kurtulmak için desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Gittiğiniz yol, yol değil. Siz 4 yaşındaki çocuğunuzu bırakıp nasıl gidersiniz?” şeklinde konuştu.

“ÇOCUKLARIMI UZAKTAN TAKİPTEYİM” DEDİ

Müge Anlı’nın sözleri bile tesir etmeyen Cemile Özdemir; “Evimden kendi isteğimle ayrıldım. İmkansız bir aşka düşmedim. Ben çocuklarıma annelik yapamadım. Eşim de babalık yapamadı. Çocuklarım önce Allah’a sonra anneme emanet. Ben çocuklarımı uzaktan takipteyim zaten” dedi.