HHaber

Sizce çocuğun annesi kim ?

Gelelim seçiminize ve size dair neler anlattığına…

✔ Eğer soldaki kadını seçtiyseniz✨
İnsanların yüzde 70’inin vermiş olduğu bu cevap maalesef ki yanlış. Belki sağdaki kadının gergin görüntüsünün bir anneye yakışan bir duruş olmadığını düşündünüz. Belki de sadece kadınların görüntüsüne odaklanarak, soruyu görseldeki detayları fark edecek kadar dikkatli bir şekilde cevaplamadınız. Fakat yine de bu sizin kendi iç güdülerinizle verdiğiniz bir cevap ve doğal olarak yine içgüdüsel düzeyde bir anlam ifade etmekte… Cevabınıza göre;

Siz yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz. Çocukluğunuzdan beri yaptığınız her şeyde en hep en başarılı olmayı istediniz. Hayal gücünüz çok geniş ve bir şeyleri kafanızda bir resim gibi hatırlamak sizin için çok kolay bir iş. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız sayesinde mizah konusunda da çok başarılısınız ve bu yeteneğinizle takdir topluyorsunuz.

Sanat ve müzikle ilgili alanlarda sahip olduğunuz eşsiz zevkiniz sayesinde, sosyal çevreniz fikirlerinize gerçekten çok değer veriyor. Bununla beraber, karşınızdaki insanla empati kurabilme yeteneğiniz de çok iyi durumda. Bu da size danışan ve tavsiyelerinizi dikkate alan birçok insan olduğu anlamına geliyor.

✔ Eğer sağdaki kadını seçtiyseniz ✨
Yürüme çağına yeni yeni giren çocuklar oyuncaklarıyla ya da etraflarıyla oynarken, içgüdüsel bir doğallıkla olarak yüzleri ebevenyne dönük bir pozisyonda olurlar. Çünkü, farkında olmadan aslında ebeveynlerinden onay bekliyorlardır. Eğer bunu fark ettiğiniz için sağdaki kadını seçmişseniz, tebrikler. Doğru cevap sağdaki kadındı. cevabınıza göre;

Düşündüğünüzden daha zeki bir insansınız.
Beyninizin sol lobu gerçekten çok gelişmiş. Bu bölge tamamen mantık ve muhakemeyle ilişkilidir. Sorulan bir soruya ilk cevap veren kişi olduğunuza sakın şaşırmayın, bu sizin için çok olağan bir durum aslında. Akla uygun tavsiyeleriniz rasyonel tarafınızı da ortaya çıkarmakta. Bunun yanında hoş sohbet bir kimse olmanız öğrendiklerinizi deneyimleme ve aktarma için ortam oluşturuyor.

Ayrıca oldukça saygılı, dürüst ve sadık bir insansınız. Üstelik ş’ehvetli, tutkulu bir yapınız olması, romantik olma çabalarınızı da destekliyor. Bir ortama girdiğinizde duruşunuzla her zaman dikkat çekiyor ve parlıyorsunuz.