HHaber

Vefatı derinden sarstı

1984-1999 Yılları arasında Ürgüp Belediye Başkanı olarak görev yapmış olan Rıfat Kürşat Numanoğlu’nun 44 yaşındaki oğlu Ali Baran Numanoğlu, Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. 1 haftadır tedavi gördüğü belirtilen ali Baran Numanoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

VEFATI SANAT CAMİASINI VE TÜM SEVENLERİNİ SARSTI

Ali Baran Numanoğlu’nun genç yaştaki ani vefatı sevenlerini ve sanat dünyasını derinden sarstı.
Sezen Aksu, Pınar Altuğ Atacan, Seda Bakan, Demet Şener, Jessica May, Ceren Moray ve Seda Güven gibi tanınmış isimler Numanoğlu’nun vefatı nedeniyle çok ü’zgün olduklarını ifade ettiler.

Ali Baran Numanoğlu Ürgüp kabristanına defnedildi.

Bu ü’zücü vefat, Ürgüp’te büyük ü’züntüye sebep olurken, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bir mesaj ile taziye dileklerini iletti. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, mesajında; “Eski belediye başkanlarımızdan R. Kürşad Numanoğlu’nun kıymetli evladı Ali Baran Numanoğlu kardeşimizin Covid 19 sebebiyle vefatını öğrenmiş olmanın derin ü’züntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabrı cemil niyaz ediyorum” dedi..

ALİ BARAN NUMANOĞLU KİMDİR?

Ali Baran Numanoğlu kimdir, nereli, vefat sebebi nedir?

Ali Baran Numanoğlu, 1984-1999 Yılları arasında Ürgüp Belediye Başkanı olarak görev yapan Rıfat Kürşat Numanoğlu’nun oğludur. Ali Baran Numanoğlu turizm sektöründe faaliyet gösteriyordu. 1979 doğumlu ve 44 yaşındaydı.
Ali Baran Numanoğlu’nun Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.