HHaber

Bir anlık değil ömür boyu kurtulun

Bu yöntemleri uyguladığınızda ömür boyu rahat edeceksiniz…

*Pirinç Suyu: Bir litre su içerisinde bir miktar pirinci kaynatıp soğumaya bırakın ve bu karışımı süzün. Karışımın suyunu bir şişeye koyun. Gastrit semptomlarını gidermek için günde iki kez, 1-2 çay bardağı kadar içmeye devam edin. Buzdolabında saklayıp, gerek duydukça yenileyebilirsiniz.

*Maydanoz Suyu: Maydanozda bulunan bilşenler, midenizin mukoza tabakasını yatıştıran birçok anti-iltihap özelliğe sahip olduklarından, güçlü bir idrar söktürücü görevi görür. Bir çay hazırlamak için bir maydanoz demetini bir litre suyla kaynatmanız yeterlidir. Süzmeden önce çayı soğumaya bırakın, süzün ve gün içerisinde ara ara bu çayı için. Birkaç güne kalmadan nasıl rahatladığınızı göreceksiniz.

*Havuç Ve Kereviz Suyu: Bu suyu hazırlamak için, önce iki havuç ile birkaç kereviz sapını katı meyve sıkacağından geçirerek suyunu çıkarın ve biraz daha su ekleyerek, içilebilecek kıvamda bir karışım oluşturun. Mide yan*ma*larını gidermek için gün içerisinde bu suyu için.

*Elma Ve Papatya: Önce bir elmayı soyun, bir tutam papatya ile bir bardak suda kaynatın ve her sabah ve çok fazla ihtiyaç duyduğunuz anda rahatlama için bu karışımı için. Farkı anında göreceksiniz.

*Zencefil Ve Armut: Gastrit ve mide ekşimesi belirtilerini hafifletmek için zencefil ve armut kullanarak bir çay yapın ve gün boyunca tüketin. 1 adet armut, 2 çay kaşığı zencefil rendesiyle birlikte, biraz su ilavesiyle kaynasın. 1-2 bardak içecek çıkacak kadar hazırlamanız yeterli….

Elbette bunlar vesile, şifası Allah’tandır. Doğal reçetelerin uygulanması tavsiye niteliğinde olup, alerji gibi durumu olanların dikkat etmesi önerilir.