HHaber

Trende bayılan kadın cebinde bir not buldu

Merhaba genç bayan, Umarım bunu okuduğun esnada kendini daha iyi hissediyor olursun. Trende fenalaştın ve ben seni indirdim. Kafanı vurmadın, fakat ben senin bir nöbet sebebiyle yere düştüğünü fark etmeden yürüdüğüm için bacağını biraz acıtmış olabilirim. Seninle burada kalıp bekleyemediğim için de senden özür dilerim. Buraya seni kendine getirmesi için bir bardak kahve ve eve taksiyle dönebilmen için bir miktar para bırakıyorum. Üzerimde daha fazla para yok, umarım çok uzakta yaşamıyorsundur.
Telefonunda kayıtlı olan numaralardan bazılarını ve hastaneyi de aradım, görevliler şu an yoldalar. Şu an yanında tren görevlileri var. Sana her şeyin en iyisini ve hızlı bir iyileşme süreci dilerim. Sevgilerler.
Bu notun fotoğrafını çeken genç kadın, Facebook hesabına yükledi ve kendisine bu kadar yardımda bulunan bu kişiyi bulmak istedi. Yazdığı notla birlikte paylaştığı fotoğraf kısa sürede 1000’den fazla kişi tarafından da paylaşıldı.
Genç kadın, paylaşımında şu ricada bulundu:
“Lütfen beğenin ya da paylaşın! Dün benim burada insanlığa olan inancım tazelendi! Bana yardım eden herkese, özellikle de bana yardım eden genç arkadaşıma teşekkür ediyorum! Onu bulup ona bana verdiği parayı iade etmeyi ve teşekkür etmeyi çok isterim.”
Dün akşam Facebook hesabından yaptığı diğer bir açıklamayla, henüz yardımsever kişiye ulaşamadığını da yazan genç kadın;
“Notumu paylaştığınız için hepinize teşekkürler! Bu kadar yayılmış olmasına inanamadım (buna ancak minnettar olurum!) Önümüzdeki birkaç gün içinde bir şeyler olacak mı göreceğiz. Hafta sonundan sonra gelişmelerden haberdar edeceğim. Çok teşekkür ederim, umarım onu buluruz!”