HHaber

Alüminyum folyo sizi şaşırtacak

Alüminyum folyo, vücuttaki enerji akışının geçtiği biyolojik yolları düzenleme yeteneğine sahip. Bu da vücuttaki farklı bölgeleri yatıştırarak ağrının hafiflemesine yardımcı oluyor.
Ve böylece de iyileşme süreci hızlanıyor.

Elbette ki bu uygulama hiçbir zaman profesyonel tıbbi müdahale yerine kullanılamaz, böyle de algılanmamalıdır.
Bu yöntem, kas ağrısını yatıştırır.

Nasıl uygulanır?
Ağrıyan kaslarının etrafına folyo sarmak, ağrının giderilmesine yardımcı olacaktır. Ağrılı bölgeye nazik bir şekilde alüminyum folyo sarın ve yerinde sabitleyin.
8 ila 12 saat boyunca folyoyu o bölgede tutun ve bu işleme 10 gün boyunca devam edin. Kas ağrınızın dindiğini göreceksiniz.

Soğuk algınlığı ve grip belirtilerini azaltmak için ne yapmalısınız?

Ayaklarınıza 6-7 kat folyo sarın ve bir saat bu şekilde bekletin. Folyoyu ayağınızdan çıkarıp, ayağınızı 1 saat havalandırın. Sonrasında yeniden 6-7 kat folyo sarın ve 1 saat sonra yeniden çıkarın. 2 gece sonra aradaki farkı göreceksiniz.

Yanık tedavisinde nasıl kullanılır?
Yanıktan acı çekmemek için de folyo kullanabileceğinizi biliyor muydunuz?. Yarayı sterilize ettikten ve bir gazlı bezle kapladıktan sonra, etrafına folyo sarın. Ağrının dindiğini göreceksiniz.

Ayrıca folyo, yorgunluk belirtilerini azaltır. Vücudunuzdaki enerji kanallarını yeniden düzenlediğinden, daha ferah ve dengeli hissetmenize yardımcı olacaktır.

Birçok makyaj sanatçısının başvurduğu bir yöntem size…
Ne kadar uykusuz olursanız olun, daha fazla uyanık ve yenilenmiş görünmek için bu numaraya başvurmanız yeterli.
Birkaç saat boyunca buzdolabında beklettiğiniz iki küçük folyo şeridini gözünüzün altına yerleştirmeniz yeterli olacaktır. Çıkardıktan sonra daha uyanık görüneceksiniz!

Mucizevi folyonun bir diğer özelliği de Siyatik ağrısını azaltmasıdır.

Siyatik ağrınız varsa, doktora gidene kadar ağrıdan kurtulmak için ayaklarınıza folyo sarın. Bu sizi bir nebze rahatlatacaktır.

Folyo, Romatoid artriti hafifletir.
Eğer eklem ağrısı yaşıyorsanız, parmaklarınızı periyodik olarak folyoya sarmanız işe yarayacaktır. Romatoid artritin ağrısının hafiflediğini göreceksiniz.