HHaber

Yaptığı paylaşım yürekleri burktu

Beşiktaş’ın Süper Kupa maçı öncesinde, fotoğrafıyla beraber kızının doğum gününü kutlayıp, takımına başarılar dilemişti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Beşiktaş kulübü bir açıklama yayımladı. Açıklama şu şekilde:
“Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir hüzünnle beraber öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz.”

Beşiktaş taraftarının çok sevdiği yöneticilerin başında gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun hayata veda edişi taraftarı da çok ü*z/d*ü. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölmeden günler önce yaptığı paylaşıma beğeni ve yorum yağmakta…

Kızının doğum gününü kutlayan ve Beşiktaş’a da bu vesile ile başarılar dileyen Mahmutyazıcıoğlu’nun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.
Vefat etmeden önce katıldığı bir spor programında yorum yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş’ın iyi yolda olduğunu ifade etmişti. Her platformda siyah-beyazlıların haklarını savunmaya çalışan eski yöneticinin hayata vedası Beşiktaş taraftarını derinden sarstı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu katıldığı programda, “Beşiktaş şimdi iyi oynuyor, kaybolan takım olgusu Önder hocayla geri döndü. Beşiktaş çok iyi yolda. Allah bozmasın…” demişti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’de yaptığı açıklamada;
“Şafak kardeşimizin ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Beşiktaşımıza hizmet etti, kendisini minnetle anacağız. Çok hüzünlüyüm. Kendisiyle 2-3 yıl çalışma arkadaşlığım oldu. Rahmet diliyorum, nur içinde yatsın.” ifadelerine yer verdi…