HHaber

Bacak ağrısı şikayetiyle gittiği doktorda 6 aylık ömrünün kaldığını öğrendi!

2 çocuğu olan ve artık onların hayatında olamayacağı gerçeğiyle yüzleşen kadın, yaşadıklarına rağmen şimdi çocuklarıyla daha çok vakit geçirmeye çalışıyor…
Rahim ağzında iyi huylu olmayan hastalık tespit edilen kadın, çocuklarından ve onlara ne olacağından endişelenirken bir yandan tedaviye başladı. Vücudu tedaviye olumlu karşılık verdi ve 2021 yılı Ekim ayında tüm testleri temiz çıktı.
Ancak yalnızca kontrol amaçlı olduğu söylenilen ikinci taramayı bekleyen kadın, sırtı ve bacağında ağrılar hissetmeye başladı. Bir süre sonra da topallama kendini gösterdi. Bir şeylerin doğru olmadığını anlayan genç kadın hastaneyi arayıp yeniden gelmek istediğini söyledi.
Doktorlar, ne yazık ki bu seferki tetkiklerde hastalığın alt omurgasına yayıldığını fark etti. Birkaç gün sonra gelen sonuçlar ise genç kadının 6 aylık ömrü kaldığı söylüyordu.
Genç kadın aldığı haberle neye uğradığın şaşırdı. Doktorlar yapılabilecek hiçbir şey olmadığını, ancak deneysel bir tedavinin şu an literatürde yer aldığını ve kabul ederse ona katılabileceğini söylediler. Genç kadın bu deneysel tedaviyi kabul etti.
Çocuklarına henüz bu haberi vermediğini söyleyen genç kadın; “Şu anki tek hedefim onların beni güzel hatırlaması için olabildiğince çok vakit geçirmek. En büyük endişem ise hayatlarına bensiz devam edecek olmaları. Ben onların yanında olmayacağım” şeklinde konuşarak duygularını aktardı…