HHaber

Asiye’nin doktorundan açıklama geldi…

Son dakika gelişmesi: Gaziantep’te pitbull cinsi köpeklerin s*a*ldırması neticesinde yaralanmış olan Asiye Ateş (4) Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

22 Aralık günü Gaziantep’in Beştepe Mahallesi’nde, bir sitede apartman görevlisi olarak çalışmakta olan Hüseyin Ateş’in kızı Asiye, bahçede oyun oynadığı bir esnada 2 tane pitbull cinsi köpek tarafından s*a*l*dırıya uğramıştı. Asiye’nin sesini duyan herkes yardıma koştu. Güçlükle kurtarılan Asiye Ateş’e ilk müdahale, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapıldı.

Asiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatı ile, gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra cumartesi sabahı erken saatlerde Sağlık Bakanlığı’nca görevlendirilen ambulans uçakla Antalya’ya getirildi. Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen Asiye’nin, tedavisine Pediatri Yoğun Bakım Ünitesi’nde devam edildi. Asiye Ateş’e, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından dün yaklaşık 4 saat süren bir ameliyat ile doku nakli yapıldı.

Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından 4 saatlik süren ameliyat sonrasında küçük kızın son durumuna ilişkin açıklama da yine doktoru tarafından yapıldı. Özkan… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…